سرفه‌های اُمیکرون تا چند روز خطرناک است؟-راهبرد معاصر
بازداشت مدعی نفوذ در دستگاه قضایی اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های کشور مشاهده سیاه‌گوش در یکی از زیستگاه‌های اشنویه آغاز پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از ۲۳ آبان ماهواره استارلینک به زمین سقوط کرد شوک به بازنشستگان با عدم پرداخت حقوق‌ها در این ماه تازه‌ترین معافیت‌های سربازی در سال ۱۴۰۳ | خبر مهم درباره مشمولان بالای ۳۵ سال صدور اعلان نارنجی هواشناسی برای ۵ استان | تهران هشدار گرفت یک عضو شورای شهر چرام به اتهام ارتشا بازداشت شد قاضی دیوان عالی کشور: انتقال اموال برای نپرداختن مهریه قابل تعقیب کیفری است خبر خوش صندوق ذخیره فرهنگیان|واریز ۲ هزار میلیارد تومان به حساب فرهنگیان بازنشسته انتصابات جدید در شهرداری تهران + جزئیات همسان سازی حقوق بازنشستگان به ایستگاه آخر رسید علی سلامت کیست؟ | جزئیات ماجرای شکایت ده‌ها زن همدانی | زمان و محل اجرای حکم اعلام شد ورود دستگاه قضا به ماجرای رفتار غیرمتعارف در کارخانۀ لبنی

سرفه‌های اُمیکرون تا چند روز خطرناک است؟

پس از گذشته ۱۰ روز ماندگاری سرفه‌ها جزو عوارض ناشی از این بیماری است و خطری برای دیگران ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر یک متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه سرفه هم جزو علائم و هم جزو عوارض ناشی از ابتلا به سویه اُمیکرون محسوب می‌شود، گفت این سرفه‌ها فقط تا ۱۰ روز نشانه علائم بیماری بوده و احتمال انتقال ویروس از طریق آن‌ها وجود دارد.

 علیرضا جانبخش با اشاره به علامت بارز سرفه در مبتلایان سویه جدید اُمیکرون، گفت: سرفه در این بیماری هم جزو علائم است و هم جزو عوارض محسوب می‌شود. اغلب مبتلایان به اُمیکرون علائم سرفه را دارند که تا مدتی پس از بیماری هم ماندگار است.

جانبخش خاطرنشان کرد: در ۱۰ روز ابتدای ابتلا، این سرفه‌ها علائم بیماری است و در این مدت امکان انتقال ویروس از طریق این سرفه‌ها به افراد دیگر وجود دارد.

این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: پس از گذشته ۱۰ روز ماندگاری سرفه‌ها جزو عوارض ناشی از این بیماری است و خطری برای دیگران ندارد.

جانبخش درخصوص خطرات این عارضه گفت: در صورتی که فرد در کنار سرفه، تنگی نفس و کاهش سطح اکسیژن نداشته باشد، این سرفه‌ها برای فرد خطرناک نبوده و تنها نشانه التهاب نای است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در صورتی که افراد در کنار سرفه تنگی نفس یا افت سطح اکسیژن خون دارند، باید به پزشک مراجعه کرده تا میزان درگیری ریه‌ها مشخص شود./پانا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار